Osjetite dašak Pariza u Zagrebu

16.12.2020.

Potražite božićnu bajku u Borboleta trgovinama

Borboleta nas je i ove godine oduševila Božićnom čarolijom, koja je nastala u već tradicionalnoj suradnji sa Sašom Šekoranjom, unijevši pritom dašak Pariza u naš Zagreb.

Neodoljive pudraste vrećice s personaliziranim karticama u tehnici zlatnog foliotiska ukrašene svilenim mašnama, i ove će godine biti omiljen dar pod borom svake ljubiteljice nakita.

Inspiracija ovogodišnje limitirane edicije Božićnih pakiranja, kao i samo uređenje izloga i interijera Borboleta trgovina, bila je čuvena pariška slastičarna Ladurée. Tu je ideju renomirani umjetnik Saša Šekoranja i ovoga puta doveo do savršenstva’ – rekao nam je Stanislav Kostić, kreativni direktor u Borboleti, osvrćući se pritom na činjenicu da unatoč djelomičnom lockdownu i cjelokupnoj situaciji oko pandemije, nisu željeli odustati od ideje da svojim kupcima kao i šetačima daruju čarobne Božićne izloge.

Od omiljenih Macarons kolačića (poteklih upravo iz Ladurée slastičarne prije 15-ak godina), preko višeslojnih dekadentnih torti, do malih skulptura rasplesanih balerina mišica, obojenih pudrastim i zlatnim tonovima, Zagrebački Borboleta ‘flagship store’ u Gundulićevoj 1 nas je osvojio na prvu te i ove godine pokazao jedan od najljepših gradskih izloga.

‘U Borboleti se trudimo biti originalni i inovativni, te pružiti našim klijentima uvijek nešto lijepo i novo, pa svakodnevno cijeli tim osmišlja i radi na novim kolekcijama kao što je i ova cjelokupna Božićna priča’ – pojašnjava nam Kostić.

Osim bajkovitih izloga i neodoljivih pakiranja, Borboleta nas je oduševila svojom novom kolekcijom nakita, koja je i ovoga puta ručni rad, proizvedena upravo u Hrvatskoj od plemenitih kovina zlata i srebra te poludragog kamenja na svilenom koncu.

Pogodnost kupnje u Borboleta trgovinama tijekom prosinca je i ove godine specijalna edicija candy narukvica, koje idu na poklon uz svaku kupnju, a narudžbe na online shopu www.borboleta.co se uz poklon narukvicu i besplatno dostavljaju.

Stoga razveselite svoje najmilije Borboleta darovima pod borom i ovog Božića.

Foto: Stanislav Kostić

Pročitajte i...

Prekrasan prsten koji je ujedno i odličan alat za makeup i manikure

Komad nakita koji polako, ali sigurno osvaja Instagram i potiče artističke tendencije

Intervju s dizajnericom magičnog nakita Theodorom Warre

O Indiji, suradnjama, talismanima i putovanjima s poznatom britanskom kreativkom, unukom službenog zlatara Britanske Krune

Ima li boljeg poklona za Valentinovo od nakita inspiriranog božicom zavodljivosti?

Dizajnerski nakit Peitho odiše bezvremenskim dizajnom, a nadahnut je klasičnom mitologijom...

Kako održavati nakit na pravi način?

Ako ste ljubitelj nakita od zlata ili srebra, odnosno od bilo kog drugog materijala, gotovo je sigurno da mučite muku s time kako bi trebalo taj nakit održavati. Posebno ako je u pitanju nešto osjetljiviji materijal, kao što su na primjer biseri ili drago kamenje.

Ako ste mislili da je zlatna golubica Lady Gage "over-the-top", pripremite se

Nakit modne kuće Schiaparelli san je snova svih ljubitelja nadrealizma

▲ Povratak na vrh