Bella Hadid novom bojom kose pokrenula trend “Golden hour” plave

28.03.2019.

Kako manekenki stoji nova boja?

Godinama Bella Hadid boja kosu u crnu ili čokoladno smeđu i ta stilska odluka postala je točkom razlikovanja od njezine medenasto plave sestre Gigi, a kako je izjavila Bella, i prikaz njezine “tamnije osobnosti”. Sada se vratila svojim plavim korijenima, bojom koju frizeri nazivaju “Golden hour” plava (plava koja podsjeća na zrake Sunca pri zalasku).

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mert Alas (@mertalas) on Mar 26, 2019 at 5:32am PDT

 

Dvadesetdvogodišnjakinja je podijelila sliku na Instagramu kako bi pokazala svoju novu frizuru koji podsjeća na njezinu prirodnu boju kose. Naslov fotografije glasi: “Natrag na prljavu plavu, natrag do mojih korijena! Po @mertalasovim željama.” Nijansa je negdje između medene plavuše inspirirane južnom Kalifornijom i svjetlo smeđeg graham krekera. Boja je iznenađujuća promjena za model, a rezultat nas navodi na razmišljanje bi li se i sami odlučili za svjetliju nijansu u susret ljetnim mjesecima.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🦋 (@bellahadid) on Mar 25, 2019 at 11:16am PDT

 

Čini se da Bella i modni fotograf Mert Alas provode vrijeme zajedno u Kapadokiji u Turskoj na fotografiranju i da su tamo donijeli ovu zanimljivu odluku koja će zasigurno započeti trend među obožavateljicama Bellinog stila. I premda zasad nije otkriveno koji je povod ovom photoshootu, vrlo je vjerojatno da će uskoro biti objavljeno još fotografija modela sa zlatnom nijansom “osvijetljenom turskim suncem”, tako da ćemo moći  bolje pogledati Bellinu novu boju.

 

Piše: N.B.
Fotografije: Profimedia

Pročitajte i...

Instagram Report: kako su nam novu godinu čestitale zvijeze?

Svi se pitaju što to radi Kate Beckinsale

ELLE edit: Ovo su najbolje odjevene svjetske zvijezde u 2019.

Od provjerenih stilskih ikona do stylish novih imena!

Teško je ne primjetiti novu naj trendi frizuru

Ako tražite inspiraciju za novu frizuru, s ovom ćete teško pogriješiti

▲ Povratak na vrh