Minimalističke torbe prigodne za svako godišnje doba

09.07.2019.

Dizajn koji nas zove

Zašto bi neku torbu trebali nositi samo ljeti, zašto bi njezin vijek trajanja kroz boju, oblik i funkcionalnost trebao biti ograničen i ukalupljen? Ako je njezina boja mint, zašto ne bi mogla biti jednako nosiva i u kasnu jesen.

 

 

Fokusirajući se na jednostavan dizajn, kod kojega je naglasak stavljen na boje, uglavnom u pastelnim tonovima, modni brend RDcode osmislio je limitiranu ediciju torbi, koja nije namijenjena iskljućivo ljetnom periodu. Budući da je dizajn torbi oversized, naglasak je stavljen na njihovu funkcionalnost i nosivost na razne načine. Uglavnom kao koloristički kontrast uz monokromatske, jednobojne stylinge uz koje boja lososa, mint, limun žuta i srebrna boja imaju svoju izražajnost.

 

 

Torba koja može poslužiti za shopping, za plažu, dodatnu prtljagu na putovanju, gradsku vrevu u kojoj možemo sve spremiti samo u jednu oversized torbu….Neopterećeni time što njezina boja i njezin stil nisu u skladu s aktualnim trendovima. Jer, mi smo ti koji oblikujemo vlastite trendove.

 

 

Iako im je dizajn univerzalan, odabir njihovih boja nije slučajan. Ostale su u memoriji RDcode-a kroz inspiraciju starinskim fasadama u mint boji u povijesnom dijelu američkog grada Charlestona, vratima u boji lososa u Lisabonu i krošnjama mirisnih limuna s talijanske obale Amalfi. Sve što je ostalo u našoj memoriji može imati svoj otisak u našoj osobnosti, kroz dizajn koji nosimo, u ovoj modnoj priči kroz torbe izrađene od alkantare i veganske kože sa limitiranim privjescima.

 

 

Kroz svaki dizajn nastao u malim dizajnerskim i art radionicama, do izražaja dolaze i umorne ruke dizajnera koji ih svakodnevno preoblikuju u stvarne skice i dio su svih procesa njihovog nastanka.

 

Fotografije: press

Preporučujemo

Pročitajte i...

5 pristupačnih alternativa "Birkin" torbi

Birkin bez pada u siromaštvo

Koji modeli haljina su najpopularniji ovog ljeta?

Od haljina na preklop do maksi haljina

Kako postići neodoljivu "beach waves" frizuru?

Jednostavna frizura koju jednostavno obožavamo

Okusite boje ljeta na tanjuru

Uživanje u ljetu uz Mastercard podrazumijeva potpuno nov, vrhunski gastronomski doživljaj

▲ Povratak na vrh